به گزارش روابط عمومی معاونت امور تولیدات دامی، دکتر رضائی در نشستی که با پرورشدهندگان و دست اندرکاران دام کوچک کشور که از بخشهای خصوصی و دولتی در سالن جلسات معاونت حضور داشتند، عنوان نمود که توسعه سریع، منطقی و هدفمند استفاده از ترکیبهای جدید ژنتیکی گوسفند و بز در سیستمهای صنعتی و متمرکز به منظور بهبود راندمان و ارتقای بهرهوری در تولید گوشت قرمز و شیر از سیاستهای استراتژیک و کلان معاونت بوده و حمایت از سرمایهگذاری در این بخش را در دستور کار جدی و اصولی خود قرار دادهایم.
وی افزود: بستر لازم در جهت توسعه پرورش متمرکز دامهای کوچک پربازده و استفاده از نژادهای اصیل و همچنین سنتز ترکیبهای جدید ژنتیکی گوسفند و بز در واحدهای دامپروری صنعتی کشور و حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی بهطور کامل فراهم شده و میتوان از اینراه بخش قابل توجهی از نیاز کشور به گوشت قرمز و لبنیات را تامین نمود. بدین منظور استفاده همزمان از روشهای نوین اصلاح نژادی و فنآوریهای کمک تولید مثلی، ایجاد و توسعه ترکیبهای ژنتیکی متناسب با شرایط اقتصادی و اقلیمی آینده را شتاب بخشیده و میتواند کمک موثری در دستیابی به این اهداف باشد.
ایشان در ادامه عنوان نمود که در حال حاضر پروژههای پرورش نژادهای خالص پربازده و نیز ایجاد و تکثیر ترکیبهای جدید ژنتیکی گوسفند و بز در کشور شروع شده ولی سرعت و روند پیشرفت و توسعه آن متناسب با نیاز کشور نیست. در همین راستا استفاده از توان و منابع داخلی وخارجی و نیز بهرهمندی از تسهیلات بانکی ارزان قیمت در حمایت از
سرمایه گذاری بخش خصوصی، جزیی از بسته سیاستهای حمایتی این وزارتخانه میباشد.