واحد تولید مرغ مادر گوشتی در تنکابن از جمله طرحهای شاخص بخش کشاورزی مازندران به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور تولیدات دامی و به نقل ازسازمان جهاد کشاورزی مازندران، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در آیین افتتاح همزمان 80 پروژه بخش کشاورزی و بهره برداری از واحد تولیدی مرغ مادر گوشتی تنکابن گفت: اصلی ترین ماده غذایی مواد پروتئینی است و سال قبل 34 گرم پروتئینی حیوانی تولیدکنندگان تولید کردند و از نرم میانگین جهانی بالاتر است.
وی ادامه داد: مردم ایران عادت به مصرف گوشت مرغ سنگین دارند در حالی که استانداردهای دنیا با مصرف کشور ما فرق دارد.
رضایی ادامه داد: ایران جز دومین کشور صادرکننده شیر در آسیا است که همه اینها از افتخاراتی است که تولیدکنندگان ایجاد می کنند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید سازوکاری داشته باشیم تولید زنجیره ای شود چراکه زنجیره تولید از مزایای بالایی برخوردار است و کیفیت و قیمت آن نگرانی ندارد.
وی بیان کرد: راه صادرات جوجه و گوشت مرغ باز است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
رضایی ادامه داد: زنجیره تولید می تواند قراردادی شکل گیرد و وزارت جهاد کشاورزی هم به دنبال همین هدف است.
وی افزود: در مصرف و تولید گوشت مرغ در دنیا سرآمد هستیم و اگر بتوانیم زنجیره تولید را پایه گذاری کنیم 50 درصد مشکلات تولیدکنندگان حل می شود.